Creatieve workshops en doeboxen voor thuis

Naast het bedenken en versturen van creatieve doeboxen en hobbymaterialen voor thuis geef ik met veel plezier creatieve workshops in mijn atelier in Dongen.

Workshops geven doe ik in 2023, 30 jaar. Omdat de creativiteit bij mij stroomt als een gek, zijn er steeds nieuwe workshops die je kunt volgen. Sommige van deze creatieve workshops heb ik in doeboxvorm gegoten en deze kunnen jullie  ook thuis doen. Je bent iets meer beperkt in materiaalkeuzes en het is natuurlijk een andere beleving van je creatieve activiteit. Dit begrijp je vast. Het is anders als de “juf” in dezelfde ruimte is voor een vraag of op afstand. Die vraag mag je me altijd stellen hoor, gewoon bellen.

Meteen naar alle creatieve workshops die ik geef, klik op de foto en kom in de creatieve wereld van 2handjes.

Soms is de beleving op locatie vele malen leuker

Deze workshops moet je gewoon een keertje in mijn atelier in Dongen komen doen.

De beleving van deze workshops is veel leuker met andere cursisten samen. Een andere goede reden is, in het atelier vind je een walhalla aan materialen om te verwerken in je creatieve ontwerp.

Je begrijpt vast dat soms een ontwerp moet groeien onder je handen. Je ziet een bepaald materiaal en denkt, dit is en dan blijkt dat je de plank volledig mis geslagen hebt als je het erbij verwerkt hebt. Dit kan een bepaald materiaal zijn. Wanneer je thuis bent kan je niet anders dan het materiaal toch gebruiken. Of je moet naar de winkel voor iets anders. In het creatief atelier van 2handjes leg je het gewoon terug en zoekt iets anders waar je uiteindelijk wel blij van wordt. Een kleur overschilderen is hier ook niet raar, kleuren genoeg.

Je hebt niet altijd een volle verpakking van iets nodig, hier gebruik je een beetje van dit en een beetje van dat. De uitspraak de keuze is reuze is zeker waar bij 2handjes en deze herkent iedere creatieveling ook, wil ik hebben. Hier gaan de cursisten pas naar huis als we allebei blij zijn met het eindresultaat.

Dagworkshop speksteen bewerken

Dit is één van de favoriete workshops van me. Heerlijk buiten werken aan een mooie brok steen geeft mij een gevoel van vrijheid en vakantie. Wil je dit gevoel ook ervaren dan kan ik je deze workshop van harte aanbevelen. Speksteen bewerken is zeker een hobby voor thuis. Een dagje de basiskennis  eigen maken is wel verstandig. Lees alles over deze heerlijke workshop.

Dagworkshop mixed-media

Schilderen met lijm is een workshop die nooit zal verdwijnen bij 2handjes. De combinatie van natuurlijke materialen, foto’s verwerkt op canvas is iedere keer weer anders. Wekelijks komen mensen deze workshop doen en steeds weten de cursisten me te verrassen. We werken meestal op grote doeken van 100 x 100 cm, 60 x 80 cm of er wordt gekozen voor een tweeluik van 60 x 60 cm. De craquelé effecten van de pigmenten met de speciale lijm geven verbazingwekkende  effecten. Ook dit kun je zeker later thuis gaan doen. Ik heb nooit geheimen en zal je vertellen waar je alle materialen kunt halen. Kom deze workshop een keertje proberen.

Een workshop van enkele uurtjes

Het is leuk om samen creatief bezig te zijn en dat hoeft niet altijd een hele dag te zijn. Kom gerust samen met familie, vrienden of alleen voor een paar uurtjes naar mijn atelier. Je hebt keuze uit wisselende workshops die gegeven worden in de namiddag. Om het uitje nog meer af te maken serveer ik er een proeverijtje van zoetigheden bij.  Lees meer over deze workshops op deze workshops.