Ik verstuur één keer per week

De artikelen op creatieve-doebox.nl die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, op donderdag aangeboden bij DPD. Bestellingen die op woensdag na 18.oo uur binnen komen, worden op donderdag de week erna verstuurd.

Je ontvangt bij pakketpost een bevestiging per mail zodra je bestelling bij DPD is afgegeven. Je krijgt dan automatisch een track & trace nummer waarmee je je zending kunt volgen. Ik doe mijn uiterste best om van het uitpakken een feest te maken.

De verzendkosten voor Nederland bedragen tussen 5,00 – 6,95 euro. Voor België en Duitsland is het 5,95 – 8,95 euro, afhankelijk van het volume en gewicht.

Wil je iets terug sturen?

Creatieve-doebox.nl wil jouw bestelling zo goed mogelijk afhandelen. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen. Is een product beschadigd bij aankomst dan kan je dit product binnen 14 dagen terugsturen. Graag wel eerst even je klacht melden per email. Ik zorg ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Is een product niet naar wens, dan kun je deze op eigen kosten retour sturen binnen 14 dagen. Je dient vooraf contact met mij op te nemen om de retour door te geven.

Na ontvangst van de zending zal ik het bedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw bankrekening. Creatieve-doebox.nl retourneert geen verzendkosten.