Veel gestelde vragen

Op deze pagina zal ik alle vragen die in me opkomen alvast beantwoorden. In de toekomst vul ik de pagina steeds aan met vragen die jullie me stellen.

Hoe werkt het bestellen van een doebox?

Op de product pagina stel je zelf je doebox samen Het is net als koken, een beetje van dit een beetje van dat om een mooi eindresultaat te krijgen.  Als je bij koken een recept gaat maken heb je ook niet steeds nieuwe pannen nodig, daarom bepaal je grotendeels zelf de materialen die in je thuispakket komen te zitten.

Je kunt meerdere doeboxen in één keer bestellen en ze eventueel uitbreiden met bijvoorbeeld extra verf of losse ondergronden.

Wat zit er in een doebox?

Alle materialen die nodig zijn om het gekozen ontwerp te maken. Er zitten standaard basismaterialen in het pakket en deze vul je aan met keuzes van gereedschap, kleuren die je zelf bepaald. Het is dus maatwerk, wat je zelf samen stelt.

Wanneer worden de doeboxen verstuurd?

De creatieve doeboxen worden één maal per week verstuurd op donderdag. Bestellingen voor dezelfde week gaan nog mee als ze besteld zijn voor woensdagavond 19.00 uur.

 

Kan ik ook onbewerkte ondergronden kopen?

Ja hoor dat kan. Je vindt ze onder losse producten. Het is zelfs leuk als jullie zelf een ander ontwerp bedenken. Vind het wel leuk als je er als het klaar is een foto van stuurt per e-mail of dat je het ontwerp deelt op Social media.

Kan ik mijn doebox ook ophalen?

Dat kan.

Heb je bij je bestelling gekozen voor afhalen? Maak dan eerst even een afspraak. Het atelier is niet alle dagen geopend. Ik kom speciaal voor jou naar het atelier. Het adres om af te halen is:

2handjes.nl
HeuvelPark (magazijn 4)
Heuvelstraat 5
5101 TB Dongen

Kan ik een doebox terug sturen?

Neem dan eerst even contact met mij op. Samen zoeken we naar een oplossing. Besluiten we in overleg dat je het pakket terug mag sturen, dan geef ik je alle instructies hoe verder. Lees meer over verzenden en retourneren.

 

Geven jullie ook workshops?

Ja, Diane geeft met haar bedrijf 2handjes allerlei leuke creatieve workshops. Kijk maar eens op de website.